Tur och retur Malmö

(Resultat är fetstilat)
Som sagt var, i fredags packade vi (Cathrin med mopsarna Pia och Cilla (kennel Pzazz), Liselott med mopsen Hanna, jag och mamma samt Saga och Luna) in oss i bilen för att köra den ungefär sju timmar långa vägen till Malmö.
Resan dit gick bra, men jag måste säga att Malmö har allvarliga problem med att bygga ordentliga parkeringshus. Allt var så pyttigt, smått och lågt i tak att jag fick ordentliga klaustrofobikänslor, och vår bil kom absolut inte in in i dessa minihus.
Tillslut lyckades vi iallafall hitta ett hyffsat närliggande parkeringshus där bilen faktiskt kom in, men skyltarna var otroligt otydliga om vart man fick och inte fick parkera.. Irriterande!

Morgonen därpå bar det iallafall av mot Malmö arena/Malmömässhus, men vi irrade omkring ett bra tag innan vi hittade rätt. GPS:en krånglade lite ibörjan, det fanns absolut inte en enda skylt och det gick inte att slå in "gatan" där mässan skulle ligga i GPS:en.. Suck. Vi fick ringa 118 800 och få en tvärgata, och tillslut kom vi iallafall rätt.
Jag kan inte minnas att vi någon gång haft såhär mycket krångel när vi åker på utställning, men det ordnande sig tack och lov iallafall.


Seriösa som vi är hade vi inte tagit reda på vem som dömde kineser, haha! Nu minns jag dock inte vad domaren hette, men han var från Malta och hade lite annorlunda smak. Det var några riktigt fina kineser där som fick stryk av några mindre fina, vilket alltid är lite tråkigt, och det var ganska många fina hanar som åkte ut med bara ett VG.. Menmen, domaren dömmer, så är det, och alla kan ju inte tycka lika.

Hursomhelst, Luna fick excellent men blev oplacerad i klassen.
Klassvinnaren var arton månader och skulle precis flyttas upp ifrån juniorklassen, och Luna är ungefär nio månader och fyra dagar, så hon hade precis flyttats från valpklass till juniorklass, så vi hade väl egentligen inte förväntat oss så jättemycket. Hon var iallafall jätteglad och jätteduktig och ville hälsa på alla, som vanligt ^^

Saga vann sin klass och blev trea i bästa tik, hon stod precis bakom certet, lite surt.. Men hon var också jätteglad och jätteduktig, och det var trots allt en stor utställning med väldigt mycket hundar, så trea bästa tik är väl egentligen väldigt bra. Tiken som vann bästa tik var faktiskt superfin och en riktigt värdig vinnare, och då känns det faktiskt okej att bli slagen, även om man vill vinna ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0