Saga & Luna i Danmark

I helgen var mamma med Saga och Luna i danmark på en tvådagars. Jag stannade dock hemma då mitt huvud inte är helt okej, och jag behöver det för att kunna gå ordentligt i skolan. Som tur är skulle vi åka med tre stycken till, så hon behövde inte åka ensam iallafall :)

Första dagen vann Luna sin klass och blev tvåa bästa tik med reserv cert, men Saga blev bara trea i sin klass. Det var samma domare som dömde på Stora Stockholm, Saga går inte så jättebra för honom.
Andra dagen vann båda sin klass och Saga blev tvaa bästa tik och Luna trea bästa tik :)
Rätt bra, faktiskt! Tiken som vann första dagen blev BIS på kinesspecialen, och tiken som vann andra dagen var också superfin.
(I princip alla utställningar vi ställer på är såklart officiella, det har faktiskt varit några som frågat om det.. :p Om det är en inoficiell så skriver jag alltid det, men de utställningarna ställer vi mest på som träning, knappt det, då de är just inoficiella).

Off

Just nu går det segt med uppdateringen här.. EN anledning är ju faktiskt att det inte har hänt så särskilt mycket som är värt att skriva om, och det är dessutom väldigt mycket i skolan just nu, så ja.. Det blir bättre, speciellt under sommarlovet :) (antar jag).

Här rullar det på iallafall, Bellas ungar växer, Ladys ungar växar och Chinas trollungar växer. De är otroligt charmiga och överdrivet trevliga - om hanen inte var en hane skulle det vara svårt att inte behålla honom (vilekt det redan är, haha).
Jaja, nu ska jag fortsätta plugga NO, jätteskoj faktiskt.. ^^

RSS 2.0